Klub 27
Distrikt 46
 
 

Skærbæk Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

NÆSTE MØDE
Mandag den 3.4.2023 kl. 18.30
Besøg af kørelærer Bjarne Henneberg. Ægtefælle / veninde er velkommen. 3 min. m.m. udgår.

Mandag den 1.5.2023 Sommerflugt

Bestyrelsesmøde
Tirsdag den 16. maj 2023 kl. 18.30 hos Mona. Første bestyrelsesmøde i ny bestyrelsse sæson 2023-24.

Sponsorater
Vi støtter  nedenstående projekter fast hvert år:

Julemærkehjemmet i Kollund
Sygeplejersker i Indien

Muskelsvindfonden
Mosbølparken
Ønsketræet i Tønder
Samler dåseringe til benproteser


I klubåret 2022/23 støtter vi udover ovenstående: 

 

Bestyrelsen for Skærbæk Inner Wheel 2022-2023
Præsident Anne
Vicepræsident Mona
Pastpræsident Lene
Sekretær Mona
Kasserer Hanne
Klubmester Inge-Lise
ISO Edith
Webmaster Edith

Foto privat
 

Venskabsklub
Venskabsklub: Inner Wheel Club Kiel.
https://kiel.innerwheel.de/
 

Lead the change
     

Mødrehjælpen

Samarbejde med:
Se Mødrehjælpens lokale afdelinger i D46 her


Privatlivspolitik

 NYHEDER
08.03.2023
Besøg Tønder Forsyning
        
Skærbæk Inner Wheel afholdte klubmøde hos Tønder Forsyning i Bredebro.
Vi blev budt velkommen af Bente Kristensen, miljøplanlægger i Tønderforsyning, Bredebro. Bente fortalte om overgangen fra 2 til 3 beholder, hvad der skulle være hvor, man begynder at skifte låg og leverer en ny beholder i løbet af marts 2023.
Vi gik over i hallen hvor man sortere plast og pap, dette gøres manuelt på et bånd der kører forbi medarbejderne, herefter fordeler man i hård og blød plast og pap.
Herefter gik vi tilbage til kontoret hvor kaffe og kage blev indtaget, bestyrelsen havde i dagens anledning bagt lækre kage og gode råd. Efter kaffen gav Bente oplysninger om hvor de forskellige affaldsprodukter bliver leveret og gav gode råd til hvordan man kunne se hvordan man fordeler de forskellige produkter fra husholdningen.
Præsidenten takkede Bente for en grundig og informativ gennem gang af affaldssortering i Tønder Kommune

15.01.2023
Skærbæk Inner Wheel afholdte 1. klubmøde
Torsdag den 12. januar var første mødedag i det nye år og vi var på besøg på Skærbæk Distriktsskole, hvor skolesekretæren viste os rundt, denne aften var vore ægtefæller inviteret med.
Skærbæk Distriktsskole blev indviet i 2021 og der er omkring 530 elever fordelt over klassetrinene fra 0. til 9. årgang, der er ca. 90 medarbejder, lærer, pædagoger, sekretærer, pedel og ledelse.
Et spændende besøg og en velfortalt beskrivelsen af daglig dagen for skoleeleverne på Skærbæk Distriktsskole.
         
Fotos private
Herefter var der klubmøde med valg og fødselsdagspakker i Skærbækcentret, hvor der blev serveret smørrebrød, kaffe og småkager.
 

07.12.2022
5. december 2022
Skærbæk Inner Wheel har haft sidste IW møde i dette år. Præsidenten startede aftenen med at tænde et lys og byde velkommen. Herefter middag. Dagens digt og månedsbreve tog Mona sig af og 3 minutter blev læst Anne, H.C. Andersens juledigt ”Morten Lange”.
 
Næste punkt var julebanko, Lene sørger for, at vi også fik lidt motion undervejs. En dejlig aften med masser af hygge. Se mere her:
 
Skærbæk Inner Wheel ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.


06.10.2022
Foredragsholder Anna Eckhoff
Mandag den 3. oktober 2022 havde Skærbæk Inner Wheel besøg af foredragsholder Anna Eckhoff, der fortalte om sit liv fra barn i Nakskov og til et liv i Verdens Brændpunkter. I den forbindelse havde Anna udgivet en bog om sporskiftet efter at være blevet enke i en tidlig alder og med 6 børn.

Et meget interessant foredrag hvor mange af os kunne relatere til børneårene, ungdommen og det voksne liv. Citat fra bagsiden af bogen bagside. ”Et spændende liv hvor Annas personlige fortælling om at turde gå efter sine drømme, selvom omgivelserne ryster på hovedet ad en, og om den udvikling, hun gennemgår i verdens brændpunkter.”
    
Der var gang i bogsalget og under her kan presse omtalen af bogen ses her:


13.08.2022
8. august 2022

02.05.2022
Sommerudflugt

10.03.2022
Hjemmemøde


Nyhedsarkiv 
SKÆRBÆK INNER WHEEL KLUB

Skærbæk Inner Wheel har tre formål:
Samvær med mening
  • Sandt venskab
  • Hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse
  • International forståelse
Disse tre linjer beskriver Inner Wheels formål, og det er noget, der kan mærkes i klubben. Vi mødes om spændende foredrag og støtter projekter, der gør en forskel for andre. Mest af alt har vi det sjovt og hyggeligt sammen.


Skærbæk Inner Wheel klubs historie:

Initiativtageren til Skærbæk Inner Wheel klub var Alice Holm, født 1911 i Skanderborg, der var gift med slagteridirektør Frode Holm, Skærbæk og Omegns Eksportslagteri. Frode Holm var den første præsident i Skærbæk Rotary Klub.
Alice Holm havde hørt om Inner Wheel og fattet interesse for det. Hun deltog i flere møder i Ribe Inner Wheel Klub (1953-1994). Ønsket om at starte en Inner Wheel klub i Skærbæk blev efterhånden større, det viste sig at 14 Rotaryhustruer var interesserede i at danne en klub i 1957.
Det var naturligt at henvende sig til Ribe Inner Wheel klub med ønske om, at de ville være fadderskabsklub for os med Tove Marthinsen som klubbens gudmor. Den hjælpsomhed og beredvillighed, man mærkede helt fra starten fra Ribe Inner Wheel klub, var af stor betydning for os, der var en god kontakt klubberne imellem.
Skærbæk Inner Wheel klub blev chartret den 19. april 1958, havde været under organisationen siden 11. januar 1957. Klubbens første præsident var Alice Holm med Anna Beck Petersen som sekretær

Kilde: Bodil Bjerre: Skærbæk Inner Wheel klub, -et medlemskab gennem 50 år, 1963-2013.
 
Starten til Inner Wheel's Rose:

Skikken med at give en rød rose ved særlige lejligheder, ved præsidentskifter og ved medlems- optagelser, stammer fra Sverige. Forhistorien er den, at Kalmar klubben blev chartret den 31. oktober 1957. I denne fest, der foregik i kirken, overbragte en præsident fra en svensk klub under organisationen sin hilsen med en rød rose, da der ikke var midler til en gave. Måden, det blev gjort på, betog alle, dermed var en god skik startet, som siden har bredt sig.
 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.200 medlemmer i 91 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 15.04.2020
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS